Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atgal
+37067381098Skambinti
Dalintis

Juodas Šinjonas prisegama kasa uodega

2023 Liepos 25d., 08:51
Nuotraukoje juodos spalvos šinjonas, kurio ilgis 80cm kaina 20eur:) trumpesni 18eur

Šinjonai pagaminti iš aukštos kokybės terminių plaukų, todėl atrodo labai natūraliai, neturi dirbtinio blizgesio, švelnūs, lengvai šukuojami. Užsidėti jį nėra sudėtinga, savi plaukai surišami į arklio uodegėlę arba kuoduką, šinjonas dedamas ant viršaus ir aplink tvirtai aprišamas su raišteliais. Kasą galima pinti, garbanoti, sukti į kuoduką arba tiesiog nieko nedaryti, ir nešioti taip kaip yra.

Ar galima juos garbanoti ir tiesinti karštu tiesintuvu?
Žinoma, jie pagaminti iš 100% karščiui atsparaus pluošto, plaukai gali būti garbanojami arba tiesinami, tačiau temperatūra neturi viršyti 160 laipsnių.

Kaip galiu užsisakyti?
Galite rašyti arba skambinti man telefono numeriu +37067381098, taip pat galite susirasti mano facebook puslapį ir parašyti per čia www.facebook.com/prisegamiplaukai, čia dedu naujausias nuotraukas )

Galiu susitikti gyvai, jei susitikimas vyktų Klaipėdos ribose, į kitus miestus siunčiu paštomatais, siuntos atkeliauja per 1-3 d.d.

Siuntimas - 2eur
Perkančioms daugiau nei vieną šinjoną siuntimas nemokamai:)
www.facebook.com/prisegamiplaukai »Kaina: 20 EUR
Kontaktai Paskelbė:PaulaTelefonas:+37067381098El. paštas:fancyshop.info@gmail.com Vietovė:Klaipėda Svetainė:www.facebook.com/prisegamiplaukai
Skelbimo statistikaParodytas: 19575 k.Peržiūrėtas: 225 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
KlaipedosSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE