Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atgal
+370 648 26345Skambinti
Dalintis

G-Amber - gintaro dirbiniai ir sidabriniai papuošalai

2023 Birželio 27d., 11:33
G-Amber - išskirtiniai rankų darbo papuošalai, gintaro dirbiniai, aksesuarai, gintariniai suvenyrai ir sidabriniai papuošalai. Šiuolaikinių technologijų ir modernaus dizaino pagalba kuriami gintariniai ir sidabriniai papuošalai – puiki stiliaus detalė ir dovana vertinantiems kokybę bei unikalumą.

- Gintariniai papuošalai vyrams, moterims, vaikams: gintaro karoliai, grandinėlės, gintarinės apyrankės, papuošalų rinkiniai.
- Sidabriniai papuošalai: grandinėlės, auskarai, žiedai.
- Graviruoti papuošalai: graviruotos apyrankės, gintaro karoliai, grandinėlės, graviruoti raktų pakabukai.
- Gintaro dirbiniai ir suvenyrai.
- Gintariniai antkakliai šunims, katėms.
Gintaras nuo seno vertinamas dėl savo unikalių savybių: jis ne tik puošia, tačiau ramina, stimuliuoja imunitetą. G-Amber asortimentas tai įrodymas, kad tai, kas vertinga ir autentiška gal būti visiškai nepavaldu laikui.

https://g-amber.lt
Kontaktai Paskelbė:G-Amber, IĮTelefonas:+370 648 26345El. paštas:g.amber0011@gmail.com Vietovė:Kita Svetainė:g-amber.lt/
Skelbimo statistikaParodytas: 1425 k.Peržiūrėtas: 82 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
KlaipedosSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE