Vartotojų aplinka+ Įdėti skelbimą
Atgal
+37069964399Skambinti
Dalintis

Išskirtinis HIFU pasiūlymas! Atraskite jaunystės šaltinį.

2024 Balandžio 8d., 19:54
Išskirtinis HIFU pasiūlymas! Atraskite jaunystės šaltinį.

Ar norite atrodyti jaunesnė(-is) be chirurginių įsikišimų? Mes turime sprendimą Jums! Trakų estetikos centras - klinika siūlo revoliucinę HIFU procedūrą, kuri padeda atkurti odos elastingumą ir sumažinti raukšles naudojant aukšto intensyvumo ultragarsą.
Pasiūlymas:
Nemokama konsultacija prieš procedūrą.
Individualiai parinktos priežiūros rekomendacijos po procedūros.
Veidas ir kaklas 450e (buvo 750e)
Veidas, kaklas ir dekolte 550e (buvo 900e)

HIFU technologija leidžia veikti giliai odos sluoksniuose, skatinant kolageno ir elastino gamybą. Procedūra tinka visiems odos tipams ir yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori atjaunėti be skausmo ir ilgos atsigavimo trukmės.
Nepamirškite, kad šis pasiūlymas galioja ribotą laiką. Užsiregistruokite dabar ir atraskite jaunystės šaltinį be jokios rizikos!

Vieta ir adresas: Trakų estetikos centras – klinika, Bernardinų g. 2C, Trakai.
Šis specialus pasiūlymas galioja iki 04-30, todėl paskubėkite užsiregistruoti jau dabar!


Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu, prašome skambinti +37069964399 arba užsiregistruoti internetu per mūsų svetainę Trakų estetikos centras - Grožio procedūros (trakuestetikoscentras.lt)
Laukiame Jūsų Trakų estetikos centre - klinikoje, kad galėtumėte patys įsitikinti stulbinamais HIFU procedūros rezultatais!
Kaina: 450 EUR
Kontaktai Paskelbė:Trakų estetikos centras - klinikaTelefonas:+37069964399El. paštas:klinika@trakuestetikoscentras.lt Vietovė:Klaipėda Svetainė:www.trakuestetikoscentras.lt/
Skelbimo statistikaParodytas: 169 k.Peržiūrėtas: 12 k.
Įsiminti skelbimąSpausdinti skelbimąNusiųsti skelbimą drauguiSkelbimas netinkamas

Skelbimo komentarai

Komentarų nėra
Prašome savo nuomonę reikšti civilizuotai, gerbiant straipsnio autorių (-ę), svetainės lankytojus, bei jų pasisakymus. Nekultūringi, nesusiję su skelbimu, šmeižiantys, bei svetainės administracijos ar skelbimo autoriaus manymu netinkami komentarai yra šalinami be įspėjimo.
KlaipedosSkelbimai.lt Facebook'e Sprendimas: INFOFACE